Ljudfokus Falkenberg AB - Oktanvägen 2 - 311 33 Falkenberg - Org nr. 556159-6031
Telefon för frågor: 0346-655 200 (kl. 9.00-17.00) - E-post: info@ljudfokus.se
DIN SIDA / PAKETSÖKNING LÄGSTA PRIS! KÖPINFO VÅR BUTIK OM OSS KONTAKTA OSS HJÄLP OCH GUIDER
Recensioner

Här visas de produkter som folk har skrivit recensioner om. Vi är mycket tacksamma över alla som skrivit recensioner och uppskattar om ni tar er lite tid att skriva något om någon produkt som ni köpt. Detta hjälper alla andra som kanske funderar på att köpa samma produkt. Det hjälper även oss så att vi vet vilka produkter vi ska fortsätta sälja och vilka som ni inte är så nöjda med.

(OBS! Självklart är 100% av alla recensioner från våra kunder, ingenting ändrat, ingenting tilllagt och ingenting borttaget)


Visa alla recensioner | Visa senaste 10 recensioner

10 senaste recensionerna:


Dynavoice Definition DC-5
(Natural Oak / Black Piano Front)

Med Definition lägger Dynavoice ribban högre än någonsin.
Höjd: 18,5 cm
Rekomenderat rum: 20 - 45 m2
Elementbestyckning:
Banddiskant, diskant 2 x 5,25-tum

1690:-/st
Senaste recensionen:
Betyg:
En mycket bra center som låter kanon, personligen skulle jag vilja sett en större med 6,5 tums basar istället för att ännu bättre matcha mina df-8 men enligt ljudfokus blir det inte så då dom flesta redan tycker denna center är för stor.
Skrivet av: Conny (10 May 2017)

Dynavoice Challenger Sub 10 EX
(White Oak / White Piano Front)

Snygg aktiv 10-tums bas i Challenger-serien. Slutet kabinett gör att den passar utmärkt för både musik och film.

Storlek: 10-tum
Max effekt: 250 Watt


2990:-/st
Senaste recensionen:
Betyg:
Kör denna med ett par Monter Audio Bronze 2 och den gör sitt i ljudbilden. Det de små högtalarna tappar i basen tar denna upp mycket bra. Tar dock bort det fula skyddet, är stilren som den är.
Köp till Spikes, högtalaren har inga fötter eller dämpkuddar.

+Pris
+Ljud
+Design
+Bra med anslutnings- och inställningsmöjligheter

- Ingen instruktionsbok följer med, men denna finns på Dynavoice hemsida
-Oerhört fult tygfront
Skrivet av: Hossein Sheikh Moghaddas (07 May 2017)

Monitor Audio Bronze 2
(White Ash)

Nya Bronze-serien från Monitor Audio. I en klass för sig.

Stativhögtalare med 6,5-tums bas/mellanregister

4290:-/par
Senaste recensionen:
Betyg:
Haft dessa i en vecka och de håller på att spelas in Bi-Ampade via en Onkyo TX606-förstärkare, men det lilla jag hört än så länge är ofattbart. Gick från Dynavoice M-65 till dessa + en Dynavoice Challenger 10 Ex sub och även utan subben är ljudet makalöst.
På de högre volymerna saknas dock basen givetvis, men den plockar baslådan upp väldigt bra.

Lyssnar på Rock/metall/pop/R&B/klassisk och techno och än så länge har de kunnat spela ut mina M65or.

+Snygga
+Välbyggda
+Bra ljud

-Bör ha en subbas för att få ut det bästa av ljudet.
-Placeringen blir svår, svårt att hitta bra stativ/upphängsningsanordning som följer den stilrena designen
-Dina grannar kommer hata dig då du kommer vilja spela högt.
Skrivet av: Hossein Sheikh Moghaddas (07 May 2017)

Vifa högtalargaller
(17 cm)

Metallgaller för att skydda dina högtalarelement från Vifa.

99:-/par
Senaste recensionen:
Betyg:
Passar perfekt till Vifa 6,5". Jag har gallren till en INO center då jag fått barn. Mina basar är nedsänkta i lådan så jag får ha mjuka distanser runt gallersargerna. De levereras i par så beställer du 1st så får du ett par. Detta var lite missvisande vid beställningen av produkten men när det blev till min fördel så har jag svårt att klaga..
Skrivet av: Rick Conradsson (04 May 2017)

Supra Ply 2,0 mm2 - Ice Blue
(Högtalarkabel)

SUPRA PLY – Flätad och tennpläterad högtalarkabel

Diameter på ledarna: 2 x 2,0 mm²
Yttermått på kabeln: 6,5 mm x 6,8 mm

62:-/meter
Senaste recensionen:
Betyg:
Tycker att denna kabel är smått fantastisk sett till prestanda/ pris. Och med Supra/ Jentech så vet man att man inte betalar något överpris eller för något som låter bättre i skrift än i ljud.

Vet att det finns tvivlare där ute som inte kan föreställa sig hur utförandet av förtennad koppar och plastisolering kan spela så stor roll. Jag blev själv rätt paff när jag märkte vilken kick ljudet fick och hur tydlig men ändå avslappnad diskanten blev med denna kabel.

Om det är något jag ogillar med kabeln är det att den är lite pillig och tidsödande att skala. Vidare kan ledarna vara lite stela att hantera ifall det är trångt om härligheten. Men det är något jag kan ta med tanke på hur diskret den rena, fyrkantiga kabeln är visuellt.

Kommer förmodligen att ersätta all konventionell högtalarkabel med Supra Ply i någon form och förmodligen just 2.0 till bi-wiring och surround-högtalare.

Kom ihåg att koppla kabeln i pilriktningen
Skrivet av: Jonas Carlsson (02 May 2017)

Dynavoice Challenger M-65 EX v.4
(5.0-paket - Natural Oak / Black Piano Front)

Dynavoice Challenger M-65 EX tillsammans med S-5 EX och C-5 EX i hemmabiopaket.

Rek. pris: 5770:-, 5390:-/paket
Senaste recensionen:
Betyg:
Har haft dessa högtalare i 5 år snart. Dock version 3 av dessa, vilket bara är skillnad kosmetiskt utseende. Rundade hörn på version 4 & kantiga hörn på version 3. Annars lika element, delningsfilter mm. Ser absolut ingen anledning att uppgradera efter dessa år. Jag har dock gjort några egna modifikationer på högtalarna, såsom fyllt i extra dämpmaterial i högtalarna samt skruvat fast en bottenplatta på fronthögtalarna med tillhörande spikes. Gjorde att ljudet & speciellt basen blev ännu renare & exakt. Har aldrig behövt införskaffa en subwoofer till dessa . Basen är fullt tillräcklig för både film & musik. Åtminstonde för mitt vardagsrum på 25 kvadrat. Går dessutom att ändra på basen med tillhörande dämppluggar till basrören på baksidan på fronthögtalarna efter tycke & smak. Är dessutom en väldigt öppen högtalare som avslöjar detaljer i musiken som man inte hört tidigare. Diskanten kan vara lite vass emellanåt, men går att justera med tonkontrolelrna på förstärkaren samt med bygeln på fronthögtalarnas baksida. Ska dock tilläggas att jag är väldigt petig med ljudet, så då förstår ni vilken prisvärd högtalare detta är. Är dessutom snygga & välbyggda så har inget direkt att klaga på. Köööööp!!!!!
Skrivet av: Stefan Roger Käck (25 Apr 2017)

Dynavoice Thunder T-12
(Black Piano Finish)

Riktigt kraftig 12-tums subwoofer med slutsteg på hela 650 watt. Trots detta så har den en snygg design som lätt smälter in i vardagsrummet.

Rekommenderas av Hifi & Musik

5990:-/st
Senaste recensionen:
Betyg:
Hade innan en Rumble R-8 sub, men kände att jag behövde något nytt ;) Hitta Thunder T-12 som demo ex till rätt pris :) Om jag vetat vad subben leverar, så hade jag skaffat en mycket tidigare. Filmer som San Andreas och Mad Max: Fury Road får mitt tv bord att börja skaka, så tryck finns det gott om.

Har en samlings skiva med ZZ top, som jag brukar spela när jag vill kolla bas tryck, och djävlar vilket drag det blev :)

Skrivet av: Anders (01 Apr 2017)

Pioneer VSX-1131-K
(Svart)
Tillfälligt slut
7.2-kanals receiver med 7 x 160 watt, Dolby Atmos och DTS-X, 4K Ultra HD, HDCP 2.2, HDR & BT.2020, inbyggt Wi-Fi och Bluetooth

Rek. pris: 6990:-, 5790:-/st
Senaste recensionen:
Betyg:
En toppen spelare. Lätt att ställa in tack vare Pioneers system med pucken. Dessutom mycket snabbare än de övriga förstärkare jag haft från samma tillverkare. Högtalare i taket är toppen då det verkligen ger en ytterligare dimension av ljudet. Nu börjar ju också filmerna vara tillverkade med Dolby Atmos och DTS-X så det är bara att njuta. Att koppla upp Spotify är bus enkelt. Som sagt jag är toppen nöjd.
Skrivet av: Lars Oscarsson (26 Mar 2017)

Dynavoice Definition DF-5
(Natural Oak / Black Piano Front)

Med Definition lägger Dynavoice ribban högre än någonsin.
Höjd: 93 cm
Rekommenderat rum: 15-30 m2
Elementbestyckning: Dubbeldiskant, 2 x 5,25-tum

3990:-/par
Senaste recensionen:
Betyg:
Ja vad säger man...........

Har sen tidigare (2016) Dynavoice Definition DF-6 till stora TV-anläggningen som är helt outstanding.
När jag nu skulle investera till TV-rum 2 tittade jag på lill-brorsan DF-5 för att se om de skulle matcha storebror.

Helt....otroligt vilken ljudbild. Att det kan vara så bra bas från de små elementen. Diskanterna är i toppklass.
Lika med DF-6 har DF-5 högtalarna bra konstruktion, kvalitet och underbar design. "en riktig möbel".

Leveranstid: Ljudfocus 24 tim.??!! Vem kan slå det?

Tack för ännu en affär.
(Nöjd kund)
Skrivet av: Michael Eriksson (17 Mar 2017)

Yamaha YSP-1600 - Silver
(Soundbar med HDMI)

Slimmad Soundbar med Digital Sound Projector teknik för äkta 5.1 surroundljud. MusicCast för uppspelning av all din musik, var du vill i ditt hem. Stöd för HDCP2.2 och 4K Ultra HD.

Rek. pris: 5990:-, 4990:-/st
Senaste recensionen:
Betyg:
Att så lite kan låta så mycket 😎
Nöjd 👍🏽
Skrivet av: Stefan Yngvaldsson (03 Mar 2017)

10-i-top betyg
Dynavoice Definition DF-5
(Black Oak / Black Piano Front)

Proson Outriggers
(Svarta)

Sonic Design SD-fötter 4-pack
(För 12-28 kg högtalare / subwoofer)

Dynavoice Definition DF-6
(Black Oak / Black Piano Front)

Dynavoice Challenger M-65 EX v.4
(Black Oak / Black Piano Front)

Proson Högtalarkabel 2,5 mm2
(Crystal Smoke)

Dynavoice Definition DF-6
(Natural Oak / Black Piano Front)

Crystal Smoke Y-split
(1 hona - 2 hanar)

Proson Högtalarkabel 1,5 mm2
(Crystal Smoke)

Proson Väggfästen J-22
  Fri frakt vid köp över 1000 kr
  Inga varor i kundvagnen

     Bygg din egen hemmabio
     20-i-topp listan
     Nya produkter
     Nya demoex

     Recensioner / Bilder
     Sitemap
  Nyheter & Erbjudande till din mail:
 
Vi har snabba leveranser!

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 1000 kr.

Posten & DHL ser till att ditt paket kommer fram säkert och i tid.
Vi är ett stabilt företag!

Vi har ordning på vår ekonomi (AAA-rating hos soliditet) så du kan vara trygg med att vi finns kvar i framtiden.

Vi har säkra betalningar!

Med Klarna kan du betala när du har fått varororna.

DIBS ser till att ditt kortköp är säkert.
Vi har nöjda kunder!



Pricerunner Logo Kundomdöme på Pricerunner:
Pricerunner betyg 4.8 av 5
Läs våra omdömen
Vi kan det vi säljer!

Vi har varit i branschen länge och kan varorna som vi säljer. Vårt mål är att erbjuda det bästa du kan få för dina pengar. Håller inte någon vara måttet så tar vi bort den ur vårt sortiment.

Vill du besöka oss på riktigt så är du alltid välkommen!