Ljudfokus Falkenberg AB - Oktanvägen 2 - 311 33 Falkenberg - Org nr. 556159-6031
Telefon för frågor: 0346-655 200 (kl. 9.00-17.00) - E-post: info@ljudfokus.se
DIN SIDA / PAKETSÖKNING LÄGSTA PRIS! KÖPINFO VÅR BUTIK OM OSS KONTAKTA OSS HJÄLP OCH GUIDER
Recensioner

Här visas de produkter som folk har skrivit recensioner om. Vi är mycket tacksamma över alla som skrivit recensioner och uppskattar om ni tar er lite tid att skriva något om någon produkt som ni köpt. Detta hjälper alla andra som kanske funderar på att köpa samma produkt. Det hjälper även oss så att vi vet vilka produkter vi ska fortsätta sälja och vilka som ni inte är så nöjda med.

(OBS! Självklart är 100% av alla recensioner från våra kunder, ingenting ändrat, ingenting tilllagt och ingenting borttaget)


Visa alla recensioner | Visa senaste 10 recensioner

10 senaste recensionerna:


Yamaha R-N500 - Svart
(Stereoreceiver med nätverk)

Yamaha R-N500 receiver i klassisk design med nätverk. ToP-ART, Pure Direct, USB, Spotify Connect, AirPlay och stöd för iPod / iPhone / iPad.

2 x 105 W

Rek. pris: 4990:-, 3890:-/st
Senaste recensionen:
Betyg:
Skaffade en Yamaha R-N500 samt Dynavoice F7-EX. Blev lite besviken på basen. Så jag inhandlade en Magic Sub Magic 8 EX. Det låter Riktigt bra. Har ett lite för litet rum för att allt ska blomstra fullt ut. Brukar säga att basen upplevs som bäst en meter utanför väggen. När jag njuter som värst märker jag att det fladdrar i bröstvårtorna. Nöjd men tror att en kraftfullare förstärkare skulle göra susen. Nåja. Bor i hus men grannarna bredvid 50 meter bort har trots allt klagat när jag njutit trots att mitt fönster bara varit lite på glänt. Men framförallt vill jag ändå påkalla alla kvällar som jag kommit på mig att frenetiskt stampa takten i takt med att tårar rinner bara för att musiken berör så grymt.
Skrivet av: Andreas Lindsten (19 Jul 2017)

Proson inPhase IPF-6
(2:a sort Black + Piano finish)

Proson InPhase serie, byggda för att ge dig så bra ljud som möjligt.
Höjd: 110 cm
Rekommenderat rum: 15-35 m2
Elementbestyckning:
Diskant x 4, 2 x 6-tum, 2 x 6-tum

Rek. pris: 4995:-, 2490:-/par
Senaste recensionen:
Betyg:
Kunde inte stå emot dessa när priset gick ner på 2500:- Ja vart ska jag börja? för priset så är de sjukt bra! riktigt bred sweetspot som utlovat men utplaceringarna och stereoperspektivet är även de bra, röster och sång sitter som en fantomcenter mitt emellan högtalarna, diskanten blir aldrig vass och basen är riktigt fet och go!
Detta är ju då andra sortering och det märks, Proson har verkligen försökt snåla in här och elementen är mjuka och plastiga, vissa limrester syns mellan frontbaffel och låda, ena terminalen var monterad uppochner, alla element satt väldigt löst i skruvade och det läckte mkt luft runt dem med blåsljud och vibrationer som följd, skruvarna gick inte heller att dra åt så jag fick skruva ur alla element och täta/limma med silikon
Summa summarum så får du väldigt mycket högtalare för pengarna, men hade de kostat 5000 så hade jag gett 3 stjärnor max
Ljudfokus får högsta poäng i vanlig ordning!
Skrivet av: Kent Holmqvist (18 Jul 2017)

Doss Cloud Fox A1 - Grå/Svart
(Trådlös Högtalare med LINKPLAY)

Doss Cloud Fox A1 är en riktigt smart multirums-högtalare som låter dig spela din favoritmusik trådlöst i valfritt rum.

LINKPLAY: Stödjer bl.a. Spotify Connect, Airplay, DLNA och TuneIn-radio.

Rek. pris: 1290:-, 990:-/st
Senaste recensionen:
Betyg:
Riktigt besviken på denna högtalaren. Finns inte alls nån tyngd och snärt i basen som det står i testet. Ljudet är inte ens närheten av bose högtalare. Men överlag så är det väl okej ljud pengarna så länge man inte ska lyssna på trance eller nåt annat med lite bas i. För lägre frekvenser hanterar den inte alls.
Skrivet av: Alexander Hassel (08 Jul 2017)

Dynavoice Thunder T-12 Duo
(Black Piano Finish)

Riktigt kraftig 12-tums subwoofer med slutsteg på hela 650 watt.

Paket med 2 st Thunder T-12 till reducerat pris

Rek. pris: 11980:-, 11000:-/paket
Senaste recensionen:
Betyg:
Rickard här igen :-)

Nu har jag haft basarna nått år :-)
Spelar fortfarande ljuvligt!

Men....
Problem 1
1 slutsteg blev hela tiden överhettat :-/
Ljudfokus skickade ett nytt som jag bytte.
Och efter det har inga problem med steget uppkommit.

Problem 2
Vid högt bastryck (extremt högt)
Så höll inte basen eller steget tätt (fick massa blåsljud) precis som en låda med lufthål :-/
Jag skruva av bägge basar och steg och limmade fast alltihopa med silicon, sen i med alla skruv igen.
Efter det torkat så provspelade jag igen på samma effekt.
Problemet borta.

Har även ringt och påtalat detta till Ljudfokus som skulle ta det med dom som bygger :-)
Hoppas dom löst det!

Summan av detta inlägg är att trots nått års användning så här dessa helt suveräna!

Funderar du över dessa så sluta fundera
BESTÄLL, INSTALLERA OCH NJUT I FLERA ÅR :-)
Skrivet av: Rickard (07 Jun 2017)

Dynavoice Definition DC-5
(Natural Oak / Black Piano Front)

Med Definition lägger Dynavoice ribban högre än någonsin.
Höjd: 18,5 cm
Rekomenderat rum: 20 - 45 m2
Elementbestyckning:
Banddiskant, diskant 2 x 5,25-tum

1690:-/st
Senaste recensionen:
Betyg:
En mycket bra center som låter kanon, personligen skulle jag vilja sett en större med 6,5 tums basar istället för att ännu bättre matcha mina df-8 men enligt ljudfokus blir det inte så då dom flesta redan tycker denna center är för stor.
Skrivet av: Conny (10 May 2017)

Dynavoice Challenger Sub 10 EX
(White Oak / White Piano Front)

Snygg aktiv 10-tums bas i Challenger-serien. Slutet kabinett gör att den passar utmärkt för både musik och film.

Storlek: 10-tum
Max effekt: 250 Watt


2990:-/st
Senaste recensionen:
Betyg:
Kör denna med ett par Monter Audio Bronze 2 och den gör sitt i ljudbilden. Det de små högtalarna tappar i basen tar denna upp mycket bra. Tar dock bort det fula skyddet, är stilren som den är.
Köp till Spikes, högtalaren har inga fötter eller dämpkuddar.

+Pris
+Ljud
+Design
+Bra med anslutnings- och inställningsmöjligheter

- Ingen instruktionsbok följer med, men denna finns på Dynavoice hemsida
-Oerhört fult tygfront
Skrivet av: Hossein Sheikh Moghaddas (07 May 2017)

Monitor Audio Bronze 2
(White Ash)

Nya Bronze-serien från Monitor Audio. I en klass för sig.

Stativhögtalare med 6,5-tums bas/mellanregister

4290:-/par
Senaste recensionen:
Betyg:
Haft dessa i en vecka och de håller på att spelas in Bi-Ampade via en Onkyo TX606-förstärkare, men det lilla jag hört än så länge är ofattbart. Gick från Dynavoice M-65 till dessa + en Dynavoice Challenger 10 Ex sub och även utan subben är ljudet makalöst.
På de högre volymerna saknas dock basen givetvis, men den plockar baslådan upp väldigt bra.

Lyssnar på Rock/metall/pop/R&B/klassisk och techno och än så länge har de kunnat spela ut mina M65or.

+Snygga
+Välbyggda
+Bra ljud

-Bör ha en subbas för att få ut det bästa av ljudet.
-Placeringen blir svår, svårt att hitta bra stativ/upphängsningsanordning som följer den stilrena designen
-Dina grannar kommer hata dig då du kommer vilja spela högt.
Skrivet av: Hossein Sheikh Moghaddas (07 May 2017)

Vifa högtalargaller
(17 cm)

Metallgaller för att skydda dina högtalarelement från Vifa.

99:-/par
Senaste recensionen:
Betyg:
Passar perfekt till Vifa 6,5". Jag har gallren till en INO center då jag fått barn. Mina basar är nedsänkta i lådan så jag får ha mjuka distanser runt gallersargerna. De levereras i par så beställer du 1st så får du ett par. Detta var lite missvisande vid beställningen av produkten men när det blev till min fördel så har jag svårt att klaga..
Skrivet av: Rick Conradsson (04 May 2017)

Supra Ply 2,0 mm2 - Ice Blue
(Högtalarkabel)

SUPRA PLY – Flätad och tennpläterad högtalarkabel

Diameter på ledarna: 2 x 2,0 mm²
Yttermått på kabeln: 6,5 mm x 6,8 mm

62:-/meter
Senaste recensionen:
Betyg:
Tycker att denna kabel är smått fantastisk sett till prestanda/ pris. Och med Supra/ Jentech så vet man att man inte betalar något överpris eller för något som låter bättre i skrift än i ljud.

Vet att det finns tvivlare där ute som inte kan föreställa sig hur utförandet av förtennad koppar och plastisolering kan spela så stor roll. Jag blev själv rätt paff när jag märkte vilken kick ljudet fick och hur tydlig men ändå avslappnad diskanten blev med denna kabel.

Om det är något jag ogillar med kabeln är det att den är lite pillig och tidsödande att skala. Vidare kan ledarna vara lite stela att hantera ifall det är trångt om härligheten. Men det är något jag kan ta med tanke på hur diskret den rena, fyrkantiga kabeln är visuellt.

Kommer förmodligen att ersätta all konventionell högtalarkabel med Supra Ply i någon form och förmodligen just 2.0 till bi-wiring och surround-högtalare.

Kom ihåg att koppla kabeln i pilriktningen
Skrivet av: Jonas Carlsson (02 May 2017)

Dynavoice Challenger M-65 EX v.4
(5.0-paket - Natural Oak / Black Piano Front)

Dynavoice Challenger M-65 EX tillsammans med S-5 EX och C-5 EX i hemmabiopaket.

Rek. pris: 5770:-, 5390:-/paket
Senaste recensionen:
Betyg:
Har haft dessa högtalare i 5 år snart. Dock version 3 av dessa, vilket bara är skillnad kosmetiskt utseende. Rundade hörn på version 4 & kantiga hörn på version 3. Annars lika element, delningsfilter mm. Ser absolut ingen anledning att uppgradera efter dessa år. Jag har dock gjort några egna modifikationer på högtalarna, såsom fyllt i extra dämpmaterial i högtalarna samt skruvat fast en bottenplatta på fronthögtalarna med tillhörande spikes. Gjorde att ljudet & speciellt basen blev ännu renare & exakt. Har aldrig behövt införskaffa en subwoofer till dessa . Basen är fullt tillräcklig för både film & musik. Åtminstonde för mitt vardagsrum på 25 kvadrat. Går dessutom att ändra på basen med tillhörande dämppluggar till basrören på baksidan på fronthögtalarna efter tycke & smak. Är dessutom en väldigt öppen högtalare som avslöjar detaljer i musiken som man inte hört tidigare. Diskanten kan vara lite vass emellanåt, men går att justera med tonkontrolelrna på förstärkaren samt med bygeln på fronthögtalarnas baksida. Ska dock tilläggas att jag är väldigt petig med ljudet, så då förstår ni vilken prisvärd högtalare detta är. Är dessutom snygga & välbyggda så har inget direkt att klaga på. Köööööp!!!!!
Skrivet av: Stefan Roger Käck (25 Apr 2017)

10-i-top betyg
Dynavoice Definition DF-5
(Black Oak / Black Piano Front)

Sonic Design SD-fötter 4-pack
(För 12-28 kg högtalare / subwoofer)

Dynavoice Definition DF-6
(Black Oak / Black Piano Front)

Dynavoice Challenger M-65 EX v.4
(Black Oak / Black Piano Front)

Proson Högtalarkabel 2,5 mm2
(Crystal Smoke)

Dynavoice Definition DF-6
(Natural Oak / Black Piano Front)

Crystal Smoke Y-split
(1 hona - 2 hanar)

Proson Singel RCA-kabel
(8 meter, Crystal Smoke)

Proson Högtalarkabel 1,5 mm2
(Crystal Smoke)

Proson Väggfästen J-22
  Fri frakt vid köp över 1000 kr
  Inga varor i kundvagnen

     Bygg din egen hemmabio
     20-i-topp listan
     Nya produkter
     Nya demoex

     Recensioner / Bilder
     Sitemap
  Nyheter & Erbjudande till din mail:
 
Vi har snabba leveranser!

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 1000 kr.

Posten & DHL ser till att ditt paket kommer fram säkert och i tid.
Vi är ett stabilt företag!

Vi har ordning på vår ekonomi (AAA-rating hos soliditet) så du kan vara trygg med att vi finns kvar i framtiden.

Vi har säkra betalningar!

Med Klarna kan du betala när du har fått varororna.

DIBS ser till att ditt kortköp är säkert.
Vi har nöjda kunder!



Pricerunner Logo Kundomdöme på Pricerunner:
Pricerunner betyg 4.8 av 5
Läs våra omdömen
Vi kan det vi säljer!

Vi har varit i branschen länge och kan varorna som vi säljer. Vårt mål är att erbjuda det bästa du kan få för dina pengar. Håller inte någon vara måttet så tar vi bort den ur vårt sortiment.

Vill du besöka oss på riktigt så är du alltid välkommen!