Ljudfokus Falkenberg AB - Oktanvägen 2 - 311 33 Falkenberg - Org nr. 556159-6031
Telefon för frågor: 0346-655 200 (kl. 9.00-17.00) - E-post: info@ljudfokus.se
DIN SIDA / PAKETSÖKNING LÄGSTA PRIS! KÖPINFO VÅR BUTIK OM OSS KONTAKTA OSS HJÄLP OCH GUIDER
Recensioner

Här visas de produkter som folk har skrivit recensioner om. Vi är mycket tacksamma över alla som skrivit recensioner och uppskattar om ni tar er lite tid att skriva något om någon produkt som ni köpt. Detta hjälper alla andra som kanske funderar på att köpa samma produkt. Det hjälper även oss så att vi vet vilka produkter vi ska fortsätta sälja och vilka som ni inte är så nöjda med.

(OBS! Självklart är 100% av alla recensioner från våra kunder, ingenting ändrat, ingenting tilllagt och ingenting borttaget)


Visa alla recensioner | Visa senaste 10 recensioner

10 senaste recensionerna:


Dämpplattor skum 50 x 100 cm
(Svart)
Tillfälligt slut
En praktisk produkt när du vill förbättra akustiken i ditt lyssningsrum, i hemstudion, på kontoret eller varför inte i konferrensrummet?

Säljes i 4-pack (=2 kvadrat)

790:-/paket
Senaste recensionen:
Betyg:
Verkligen grymt bra dämpplattor. Jag har två-tre stycken uppsatta på mitt kontor här hemma och de gör hela rummet trevligare att vistas i. Allt tomt eko försvann med ens.
Skrivet av: Christian Stugfors (14 Jan 2017)

Proson inPhase 5.0-paket
(Black + Piano finish)

Proson InPhase serie, byggda för att ge dig så bra ljud som möjligt, oavsett var i rummet du sitter.

Passa-på-pris!

Rek. pris: 7885:-, 5495:-/paket
Senaste recensionen:
Betyg:
Som vanligt levererar ljudfokus högtalare och paket med klass och fort. En underbar kundtjänst som följde köpet under hela tiden och rekommenderade produkterna. Nu har jag Dynavoice 7.2.4 system med atmos högtalare. Ni är underbara och att få rabatt på sakerna är inte helt fel heller :) tack!
Skrivet av: Nils Erlandsson (12 Jan 2017)

Yamaha R-N500 - Svart
(Stereoreceiver med nätverk)

Yamaha R-N500 receiver i klassisk design med nätverk. ToP-ART, Pure Direct, USB, Spotify Connect, AirPlay och stöd för iPod / iPhone / iPad.

2 x 105 W

Rek. pris: 4990:-, 3890:-/st
Senaste recensionen:
Betyg:
Beställde receivern på söndagen och hämtade ut den på mitt utlämningsställe på tisdagen. Öppnade lådan, ställde in receivern efter mina högtalare (6 ohm) och kopplade in nätverkssladden. Drog igång en låt på min iPhone från Apple music och tryckte på Airplay på telefonen - BOOM - det kom musik ur receivern utan krångel. Lät så bra som jag hoppats på. Den ersätter min gamla Adcom GCA-510 från tidigt 90-tal som jag varit jättenöjd med. Jag kör ett par Infinity Kappa 200 och lyssna mest på elektronisk musik typ Yello. Nu känns det kul att kunna lyssna på musik på modernt sätt med streaming och allt. Jag skulle absolut rekommendera Yamaha R-N500.
Skrivet av: Peter (11 Jan 2017)

Dynavoice F-5 EX + Pioneer A-20
(Stereopaket - White Oak)

Stereopaket med de nya smidiga och snygga Dynavoice Magic F-5 EX (v.3) och Pioneer A-20 förstärkare i silver.



Rek. pris: 4780:-, 3780:-/paket
Senaste recensionen:
Betyg:
Med tanke på vad paketet kostar så får man otroligt fint ljud för pengarna. Jag rekommenderar detta paket till alla som söker i denna prisklass.
Fyllig bas och klara fina ljud i mellanregister och diskant.
Dessutom så fick jag varorna jättesnabbt.
Skrivet av: Sebastian Svahn (01 Jan 2017)

Muzo Cobblestone
(Trådlös Musikspelare m. LINKPLAY)

Cobblestone är en musikspelare som låter dig spela din favoritmusik trådlöst till din ljudanläggning. Rekommenderas!

LINKPLAY: Stödjer bl.a. Spotify Connect, Airplay, DLNA och TuneIn-radio.

Rek. pris: 790:-, 690:-/st
Senaste recensionen:
Betyg:
Tänkte skriva några rader om sånt jag inte har läst i andra recensioner...

Först, den ser ut som en sten! Och det är positivt, den ser alltså inte ut som en elektronik pryl utan är såpass snygg att man kan ha den liggande på tv bänken. Knapparna är dolda och lysdioderna gör inte mycket väsen av sig om man inte börjar tafsa på den.

Och nej, man får inte ett oskyddad extra wifi nät. Man får ett skyddat wifi nät med samma lösenord som nätet "stenen" konfigureras emot. I mitt fall samma lösenord som det står under min Telia router. "Stenarna" måste kunna kommunicera med varann på nått sett. Och det går att stänga av SSID fast det känns lite överdrivet.

Jag har två, en i vardags rummet och en i köket. Går utmärkt att spela upp från olika Spotify på vadera enhet eller att slå samma dem så samma musik spelas upp från båda enheter. Synkar perfekt!

Tips, man kan lägga in 6 favoriter i "stenen", dessa kan man växla mellan genom att lägga fingret på "stenen". Det gör att även andra yngre familjemedlemmar kan växla musik utan att ha tillgång till en mobil eller platta,

Jag har valt,

1. P3 Star
2. Lugna Favoriter
3. P3
4. P4 Göteborg
5. En Spotify spellista jag bestämmer över. ;)
6. Julradio.se

Det enda jag saknar är att kunna justera volymen på "stenen". Default är mellan läge av volymen.

Annars en förbaskad prisvärd pryl som ger liv åt ens nya och gamla högtalare.
Skrivet av: Andreas (30 Dec 2016)

Baselement 12-tum
(Modell: P300-3)

12-tums baselement.
Modell: P300-3

4 ohm impedans
(Datablad finns)

Rek. pris: 495:-, 299:-/st
Senaste recensionen:
Betyg:
Jag ersatte ett par 12-tummare i mina gamla Sansui-högtalare. Tänkte väl att det är bättre än att kassera dom. Till min stora förvåning visade det sig att dessa nya element låter bättre än vad de gamla någonsin har gjort. MYCKET prisvärda basar!!
Skrivet av: Magnus (26 Dec 2016)

Baselement 12-tum
(Modell: P300-3)

12-tums baselement.
Modell: P300-3

4 ohm impedans
(Datablad finns)

Rek. pris: 495:-, 299:-/st
Senaste recensionen:
Betyg:
Jag ersatte ett par 12-tummare i mina gamla Sansui-högtalare. Tänkte väl att det är bättre än att kassera dom. Till min stora förvåning visade det sig att dessa nya element låter bättre än vad de gamla någonsin har gjort. MYCKET prisvärda basar!!
Skrivet av: Magnus (26 Dec 2016)

Proson Dämpfötter Skruv
(Svart 4-pack)

Med Prosons dämpfötter står högtalaren stabilare på golvet och vibrationerna minskar.

Ljudet blir bättre och grannarna störs mindre.

99:-/paket
Senaste recensionen:
Betyg:
Mindre nöjd. På bara en vecka så har de i fronten sjunkit ihop så att stålkanten var i backen.. Enligt produktbeskrivning så står det 10-30kg. mina högtalare väger 18kg styck. Materialet i dessa lever inte upp till förväntningen. SD-fötter är det som gäller om man har en högtalare som väger mer än 10kg.
Skrivet av: Andreas Möllås Sjödén (22 Dec 2016)

Dynavoice Magic LCR-4 EX v.3
(White Oak)

Dynavoice Magic LCR-4 EX är utformad för att du ska kunna använda exakt samma högtalare runt om dig.
Höjd: 35 cm, Djup: 11 cm
Elementbestyckning:
Diskant, 2 x 4-tum

1290:-/par
Senaste recensionen:
Betyg:
Kände att jag ville ha bättre ljud till min nya tv, en tunn platt tv är snygg fast ljudet blir ju därefter. Köpte dessa då de var prisvärda och snygga, man bestämmer ju inte allt själv hemma. :)

Känns ordentligt byggda när jag lyfte ur dem ur lådan, och de låter jätte bra! Drivs med en SMSL Q5Pro förstärkare. (Ljudfokus säljer dessa)

La dem på tv bänken under tvn, blev snyggt och hela tv upplevelsen blev mycket bättre. En sak bara, man behöver en separat subwoofer om man vill ha bas som känns.

Rekommenderas varmt!
Skrivet av: Andreas (20 Dec 2016)

Dynavoice Definition DX-5
(White Oak / White Piano Front)

Med Definition lägger Dynavoice ribban högre än någonsin. Ljud, design och finish som passar den allra mest kräsna.

DX-5 är en plattare variant av DM-5, för att lättare kunna hängas på väggen.

2290:-/par
Senaste recensionen:
Betyg:
Var hos butiken, (grymt bra kundbemötande), och provlyssnade på lite olika alternativ, behövde nått som klarade bas och diskant utan förvrängning av ljudbilden, med tanke på min plats för högtalarna blev det dessa Dynavoice Definition DX-5 och en SMSL Q5 Pro förstärkare med DAC. Har nu provspelat allt från piano till trash metal, kan bara säga att jag är fruktansvärt nöjd...
PS..om man ska ha dom på stående, glöm ej köpa till dämpfötter som jag glömde...DS
Skrivet av: Stefan (15 Dec 2016)

10-i-top betyg
Dynavoice Dynamite 10 v.2
(Black Piano Finish)

Dynavoice Definition DF-5
(Black Oak / Black Piano Front)

Dynavoice Dynamite S-61
(Black Piano Finish)

Dynavoice Dynamite 12 v.2
(Black Piano Finish)

Proson Outriggers
(Svarta)

Proson Rumble R-10
(Black Piano)

Sonic Design SD-fötter 4-pack
(För 12-28 kg högtalare/subwoofer)

Dynavoice Definition DF-6
(Black Oak)

Dynavoice Dynamite 10 v.2
(5.0-paket - Black Piano Finish)

Proson Rumble R-8 Sub
(Black Piano)
  Fri frakt vid köp över 1000 kr
  Inga varor i kundvagnen

 
Vi har snabba leveranser!

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 1000 kr.


Posten & DHL ser till att ditt paket kommer fram säkert och i tid.
Vi är ett stabilt företag!

Vi har ordning på vår ekonomi (AAA-rating hos soliditet) så du kan vara trygg med att vi finns kvar i framtiden.

Vårt företag har Trippel-A, den högsta kreditratingen i Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
Vi har säkra betalningar!

Med Klarna betalar du efter att du har mottagit dina varor.

DIBS ser till att ditt kortköp är säkert.
Vi har nöjda kunder!



Pricerunner Logo Kundomdöme på Pricerunner:
Pricerunner betyg 4.8 av 5
Läs våra omdömen
Vi kan det vi säljer!

Vi har varit i branschen länge och kan varorna som vi säljer. Vårt mål är att erbjuda det bästa du kan få för dina pengar. Håller inte någon vara måttet så tar vi bort den ur vårt sortiment.

Vill du besöka oss på riktigt så är du alltid välkommen!