Ljudfokus - Adolfsbergsvägen 14 - 702 27 Örebro - Org nr. 556792-9632
Telefon för frågor: 010-330 20 90 (kl. 9.00-17.00) - E-post: info@ljudfokus.se
DIN SIDA / PAKETSÖKNING LÄGSTA PRIS! KÖPINFO KONTAKTA OSS HJÄLP OCH GUIDER
Recensioner

Här visas de produkter som folk har skrivit recensioner om. Vi är mycket tacksamma över alla som skrivit recensioner och uppskattar om ni tar er lite tid att skriva något om någon produkt som ni köpt. Detta hjälper alla andra som kanske funderar på att köpa samma produkt. Det hjälper även oss så att vi vet vilka produkter vi ska fortsätta sälja och vilka som ni inte är så nöjda med.

(OBS! Självklart är 100% av alla recensioner från våra kunder, ingenting ändrat, ingenting tilllagt och ingenting borttaget)


Visa alla recensioner | Visa senaste 10 recensioner

10 senaste recensionerna:


Sonic Design SD-fötter 4-pack
(För 12-28 kg högtalare / subwoofer)

Med SD-fötterna uppnås en kraftig minskning av lådans rörelser.
Resultatet blir att ljudet frigör sig bättre från högtalarna, det blir en större ljudbild, och anläggningen får en renare klang med hörbart lägre distorsion.

Rek. pris: 125:-, 125:-/paket
Senaste recensionen:
Betyg:
Jag är nöjd med gummifötterna eftersom jag nu vet att monitorerna blivit oordentligt isolerade från underlaget på skrivbordet och förhoppningsvis har ljudet förbättrats samtidigt. Det är en enkel och billig lösning som är väl värd pengarna. Fäste fötterna med dubbelhäftande tejp så att de inte lossnar i onödan.
Skrivet av: Michael Duane Davis (16 Sep 2017)

Proson inPhase IPS-6
(2:a sort Black + Piano finish)
Tillfälligt slut
Proson InPhase serie, byggda för att ge dig så bra ljud som möjligt, oavsett var i rummet du sitter.

Passa-på-pris!

Rek. pris: 1695:-, 890:-/par
Senaste recensionen:
Betyg:
köpte 3 par hade en gammal Qln SUB 82 och en proson reality center 32 sa som jag matar med Yamaha rx-a 730, Kan bara säga att det är ett tag sedan jag lyssnade på en bra combo men nu är jag helnöjd
Skrivet av: Kjell-Åke Heed (15 Sep 2017)

Diskant - DT 4817 ASZR
Utan dekorplatta

3,6/3,3 ohm DCR
4 ohm impedans

Vanlig / Shielded

Rek. pris: 79:-, 29:-/st
Senaste recensionen:
Betyg:
Nu blev det bra ljud i mina gamla Fisher högtalare.. Svårt att hitta 4ohm element med dessa mått. Mvh// Linde
Skrivet av: Tomas Linde (13 Sep 2017)

Sonic Design SD-fötter 4-pack
(För 12-28 kg högtalare / subwoofer)

Med SD-fötterna uppnås en kraftig minskning av lådans rörelser.
Resultatet blir att ljudet frigör sig bättre från högtalarna, det blir en större ljudbild, och anläggningen får en renare klang med hörbart lägre distorsion.

Rek. pris: 125:-, 125:-/paket
Senaste recensionen:
Betyg:
Har alltid trott att högtalare ska stå så stabilt och så stadigt som möjligt för bästa ljud med spikes. Men dessa kuddar säger motsatsen, ljudet i mina Dali Opticon 6 blev ett pr snäpp bättre än med spikes. Bl a mer djup bakom de låga frekvenserna (även på lägre volym) och de höga frekvenserna blev lite snällare. Givet köp!
Skrivet av: Goran (24 Aug 2017)

Dynavoice 650 W Class D
(Inbyggnadslutsteg för subwoofer)

Riktigt kraftigt class D slutsteg som kan användas till aktiv subwoofer eller basförstärkare till dina fronthögtalare.

R.M.S. Effekt: 500 W

2995:-/st
Senaste recensionen:
Betyg:
köpte detta steget fast demoex med högre trafobrum. och det är ett riktigt prisvärt! även för fullprisversionen.
Och ja det brummar men det kan man lätt överösta med 4st 12" basar :)

Det driver 4 st 12-tum - YR-112 basar med bravur...
Skrivet av: Björn Jönsson (22 Aug 2017)

Champion AWF410 Soundbar
(Trådlös Högtalare med LINKPLAY)
Tillfälligt slut
Snygg soundbar i aluminium som även fungerar i LINKPLAY's trådlös multirums-system.

LINKPLAY: Stödjer bl.a. Spotify Connect, Airplay, DLNA och TuneIn-radio.


Rek. pris: 2490:-, 2490:-/st
Senaste recensionen:
Betyg:
Ett stort lyft för TV-ljudet! Jag har kopplat soundbaren till min Samsung TV via HDMI ARC (audio return channel) och det funkar klockrent.
Soundbaren slår på och av automatiskt tillsammans med TV:n och volymen styrs via TV:ns fjärrkontroll. Ljudkvalitén är bra tycker jag, speciellt i jämförelse med TV:ns inbyggda högtalare förstås.

Att spela musik via Linkplay funkar bra efter lite trixande. Värt att notera är att soundbaren skapar ett eget WIFI som går att lösenordsskydda men inte dölja.
Soundbaren är snygg och gör sig bra på TV-bänken med finish i mörk borstad aluminium.

En stor nackdel är rösten som bland annat talar om vald källa. Den går inte att stänga av och varje gång soundbaren slås på proklamerar den med hög volym vilken källa som är aktiverad. Mycket störande. Hoppas på en uppdaterad firmware där rösten kan stängas av.
Skrivet av: Sebastian (16 Aug 2017)

Diskant - T-226
1-tums soft-dome diskant som vi nu säljes ut till vrakpris. Passa på innan de tar slut!

5,6 ohm DCR / 6 ohm impedans


Rek. pris: 99:-, 39:-/st
Senaste recensionen:
Betyg:
ett kalasbra element att ersätta något trasigt standard element till ett Fantastiskt pris bara ++++++++++++++en radiohandlare med 40 år i branschen trevligt och snabbt hanterat så himla nöjd
Skrivet av: Ah Ljudteknik (28 Jul 2017)

Muzo Cobblestone
(Trådlös Musikspelare m. LINKPLAY)

Cobblestone är en musikspelare som låter dig spela din favoritmusik trådlöst till din ljudanläggning. Rekommenderas!

LINKPLAY: Stödjer bl.a. Spotify Connect, Airplay, DLNA och TuneIn-radio.

Rek. pris: 790:-, 590:-/st
Senaste recensionen:
Betyg:
Har köpt 2 st. Den som är ansluten till kabel funkar, men den som är ansluten till wifi försvinner från appen regelbundet. Byter jag så blir resultatet detsamma efter nån dag. Bedrövligt instabil lösning. Mitt wifi är på 80-100%. Ibland spelar Muzon fortsatt Internetradion (TuneIn) fast den inte går att nå trots olika försök att resetta. Blir 2 burkar i soptunnan!

Kan INTE rekommenderas! Vet inte om Gramofon är bättre, men annars får man nog satsa på Sonos för dyra pengar men 100% stabilitet.
Skrivet av: Ulf (25 Jul 2017)

Yamaha R-N500 - Svart
(Stereoreceiver med nätverk)

Yamaha R-N500 receiver i klassisk design med nätverk. ToP-ART, Pure Direct, USB, Spotify Connect, AirPlay och stöd för iPod / iPhone / iPad.

2 x 105 W

Rek. pris: 4990:-, 3890:-/st
Senaste recensionen:
Betyg:
Skaffade en Yamaha R-N500 samt Dynavoice F7-EX. Blev lite besviken på basen. Så jag inhandlade en Magic Sub Magic 8 EX. Det låter Riktigt bra. Har ett lite för litet rum för att allt ska blomstra fullt ut. Brukar säga att basen upplevs som bäst en meter utanför väggen. När jag njuter som värst märker jag att det fladdrar i bröstvårtorna. Nöjd men tror att en kraftfullare förstärkare skulle göra susen. Nåja. Bor i hus men grannarna bredvid 50 meter bort har trots allt klagat när jag njutit trots att mitt fönster bara varit lite på glänt. Men framförallt vill jag ändå påkalla alla kvällar som jag kommit på mig att frenetiskt stampa takten i takt med att tårar rinner bara för att musiken berör så grymt.
Skrivet av: Andreas Lindsten (19 Jul 2017)

Doss Cloud Fox A1 - Grå/Svart
(Trådlös Högtalare med LINKPLAY)

Doss Cloud Fox A1 är en riktigt smart multirums-högtalare som låter dig spela din favoritmusik trådlöst i valfritt rum.

LINKPLAY: Stödjer bl.a. Spotify Connect, Airplay, DLNA och TuneIn-radio.

Rek. pris: 1290:-, 990:-/st
Senaste recensionen:
Betyg:
Riktigt besviken på denna högtalaren. Finns inte alls nån tyngd och snärt i basen som det står i testet. Ljudet är inte ens närheten av bose högtalare. Men överlag så är det väl okej ljud pengarna så länge man inte ska lyssna på trance eller nåt annat med lite bas i. För lägre frekvenser hanterar den inte alls.
Skrivet av: Alexander Hassel (08 Jul 2017)

10-i-top betyg
Dynavoice Definition DF-5
(Black Oak / Black Piano Front)

Sonic Design SD-fötter 4-pack
(För 12-28 kg högtalare / subwoofer)

Dynavoice Definition DF-6
(Black Oak / Black Piano Front)

Dynavoice Challenger M-65 EX v.4
(Black Oak / Black Piano Front)

Proson Högtalarkabel 2,5 mm2
(Crystal Smoke)

Dynavoice Definition DF-6
(Natural Oak / Black Piano Front)

Crystal Smoke Y-split
(1 hona - 2 hanar)

Proson Singel RCA-kabel
(Crystal Smoke)

Proson Högtalarkabel 1,5 mm2
(Crystal Smoke)

Proson Väggfästen J-22
  Fri frakt vid köp över 1000 kr
  Inga varor i kundvagnen

     Bygg din egen hemmabio
     20-i-topp listan
     Nya produkter
     Nya demoex

     Recensioner / Bilder
     Sitemap
  Nyheter & Erbjudande till din mail:
 
Vi har snabba leveranser!

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 1000 kr.


Posten ser till att ditt paket kommer fram säkert och i tid.
Vi är ett stabilt företag!

Vi har ordning på vår ekonomi (AAA-rating hos soliditet) så du kan vara trygg med att vi finns kvar i framtiden.
Vi har säkra betalningar!

Med Klarna kan du betala när du har fått varororna.

DIBS ser till att ditt kortköp är säkert.
Vi har nöjda kunder!



Pricerunner Logo Kundomdöme på Pricerunner:
Pricerunner betyg 4.8 av 5
Läs våra omdömen
Vi kan det vi säljer!

Vi har varit i branschen länge och kan varorna som vi säljer. Vårt mål är att erbjuda det bästa du kan få för dina pengar. Håller inte någon vara måttet så tar vi bort den ur vårt sortiment.

Vill du besöka oss på riktigt så är du alltid välkommen!