Ljudfokus Falkenberg AB - Oktanvägen 2 - 311 33 Falkenberg - Org nr. 556159-6031
Telefon för frågor: 0346-655 200 (kl. 9.00-17.00) - E-post: info@ljudfokus.se
DIN SIDA / PAKETSÖKNING LÄGSTA PRIS! KÖPINFO VÅR BUTIK OM OSS KONTAKTA OSS HJÄLP OCH GUIDER
Recensioner

Här visas de produkter som folk har skrivit recensioner om. Vi är mycket tacksamma över alla som skrivit recensioner och uppskattar om ni tar er lite tid att skriva något om någon produkt som ni köpt. Detta hjälper alla andra som kanske funderar på att köpa samma produkt. Det hjälper även oss så att vi vet vilka produkter vi ska fortsätta sälja och vilka som ni inte är så nöjda med.

(OBS! Självklart är 100% av alla recensioner från våra kunder, ingenting ändrat, ingenting tilllagt och ingenting borttaget)


Visa alla recensioner | Visa senaste 10 recensioner

10 senaste recensionerna:


Dynavoice Thunder T-12
(Black Piano Finish)

Riktigt kraftig 12-tums subwoofer med slutsteg på hela 650 watt. Trots detta så har den en snygg design som lätt smälter in i vardagsrummet.

Rekommenderas av Hifi & Musik

5990:-/st
Senaste recensionen:
Betyg:
Hade innan en Rumble R-8 sub, men kände att jag behövde något nytt ;) Hitta Thunder T-12 som demo ex till rätt pris :) Om jag vetat vad subben leverar, så hade jag skaffat en mycket tidigare. Filmer som San Andreas och Mad Max: Fury Road får mitt tv bord att börja skaka, så tryck finns det gott om.

Har en samlings skiva med ZZ top, som jag brukar spela när jag vill kolla bas tryck, och djävlar vilket drag det blev :)

Skrivet av: Anders (01 Apr 2017)

Pioneer VSX-1131-K
(Svart)
Tillfälligt slut
7.2-kanals receiver med 7 x 160 watt, Dolby Atmos och DTS-X, 4K Ultra HD, HDCP 2.2, HDR & BT.2020, inbyggt Wi-Fi och Bluetooth

Rek. pris: 6990:-, 5790:-/st
Senaste recensionen:
Betyg:
En toppen spelare. Lätt att ställa in tack vare Pioneers system med pucken. Dessutom mycket snabbare än de övriga förstärkare jag haft från samma tillverkare. Högtalare i taket är toppen då det verkligen ger en ytterligare dimension av ljudet. Nu börjar ju också filmerna vara tillverkade med Dolby Atmos och DTS-X så det är bara att njuta. Att koppla upp Spotify är bus enkelt. Som sagt jag är toppen nöjd.
Skrivet av: Lars Oscarsson (26 Mar 2017)

Dynavoice Definition DF-5
(Natural Oak / Black Piano Front)
Tillfälligt slut
Med Definition lägger Dynavoice ribban högre än någonsin.
Höjd: 93 cm
Rekommenderat rum: 15-30 m2
Elementbestyckning: Dubbeldiskant, 2 x 5,25-tum

3990:-/par
Senaste recensionen:
Betyg:
Ja vad säger man...........

Har sen tidigare (2016) Dynavoice Definition DF-6 till stora TV-anläggningen som är helt outstanding.
När jag nu skulle investera till TV-rum 2 tittade jag på lill-brorsan DF-5 för att se om de skulle matcha storebror.

Helt....otroligt vilken ljudbild. Att det kan vara så bra bas från de små elementen. Diskanterna är i toppklass.
Lika med DF-6 har DF-5 högtalarna bra konstruktion, kvalitet och underbar design. "en riktig möbel".

Leveranstid: Ljudfocus 24 tim.??!! Vem kan slå det?

Tack för ännu en affär.
(Nöjd kund)
Skrivet av: Michael Eriksson (17 Mar 2017)

Yamaha YSP-1600 - Silver
(Soundbar med HDMI)

Slimmad Soundbar med Digital Sound Projector teknik för äkta 5.1 surroundljud. MusicCast för uppspelning av all din musik, var du vill i ditt hem. Stöd för HDCP2.2 och 4K Ultra HD.

Rek. pris: 5990:-, 4990:-/st
Senaste recensionen:
Betyg:
Att så lite kan låta så mycket 😎
Nöjd 👍🏽
Skrivet av: Stefan Yngvaldsson (03 Mar 2017)

Supra Classic 4 mm2 - Ice Blue
(Högtalarkabel)

4 mm2 högtalarkabel från svenska Supra´s Classic-serie.

Diameter på ledarna: 2 x 4,0 mm²
Yttermått på kabeln: 9,5 x 5 mm

52:-/meter
Senaste recensionen:
Betyg:
Oj vilken skilnad jätte bra kabel böt från bilig 2,5 till 4,0
Bas och detalj spelar som aldrig förr
Till och med bätre ljud än att byta förstärkare för min del

Super tack till ljudfokos som hjäpte mig mycket
Skrivet av: Dennis (03 Mar 2017)

Dynavoice Challenger M-65 EX v.4
(5.1-paket - White Oak)

Dynavoice Challenger M-65 EX tillsammans med S-5 EX, C-5 EX och aktiva Sub 10 EX i hemmabiopaket.

Rek. pris: 8760:-, 7950:-/paket
Senaste recensionen:
Betyg:
Vet inte var jag ska börja. Grymma är dessa helt enkelt. Snygga som satan i vit. Första surroundsystem som jag och min sambo har haft, och vi är grymt nöjda. Vi är väldigt glada att vi hittade denna sida, och vi vill även tacka Mario för hjälpen :) Vill även berättade att vi skaffa Yamaha RX-S601D - Vit till denna ljudssystem. Samt Pro-Ject Debut Carbon Esprit DC - Vit. Jag rekommenderar att köra golvhögtalarna med Bi-Wiring. Blev ett helt annat ljud. Mer tryck och drag blev det kan jag lova. Näh, nu ska jag fortsätta med mina lektion med mina grannar vad för musik man ska lyssna på när man har inskaffat sig en Vinyl spelare. ;)

Värt varenda krona! Mvh Patrik
Skrivet av: Patrik (15 Feb 2017)

Dynavoice Challenger M-85 EX v.4
(Natural Oak)

Storebror till M-65 EX med dubbla 8-tums basar för dig som vill ha mer bas.
Höjd: 110 cm
Rekommenderat rum: 20-40 m2
Elementbestyckning: Diskant, 2 x 5,25-tum, 2 x 8-tum

Rek. pris: 4490:-, 4490:-/par
Senaste recensionen:
Betyg:
Har haft Dynavoice Challenger M-85 och varit grymt nöjd med dom. Har nu köpt Dynavoice Dynamite 12, men jag behåller Challenger M-85.
Dom åker in i sovrummet :)
Ska nu spela in Dynamiten men redan nu låter dom underbart' men så är det Dynavoice ;)
Skrivet av: Ture Nilsson (09 Feb 2017)

Vincent SP-331 - Svart
(2-kanals slutsteg)

Rejält stereo-slutsteg från Vincent som klarar att driva i princip vad som helst.

Effekt: 2 x 300 W (4 ohm)

11990:-/st
Senaste recensionen:
Betyg:
Det grymmaste du kan få för dessa pengar!
Spelar klart mycket bättre än dom som kostar det dubbla och lite till.
Bara tummen upp för detta fina slutsteg.
Skrivet av: Ture Nilsson (28 Jan 2017)

Proson inPhase 5.0-paket
(Black + Piano finish)

Proson InPhase serie, byggda för att ge dig så bra ljud som möjligt, oavsett var i rummet du sitter.

Passa-på-pris!

Rek. pris: 7885:-, 5195:-/paket
Senaste recensionen:
Betyg:
Som vanligt levererar ljudfokus högtalare och paket med klass och fort. En underbar kundtjänst som följde köpet under hela tiden och rekommenderade produkterna. Nu har jag Dynavoice 7.2.4 system med atmos högtalare. Ni är underbara och att få rabatt på sakerna är inte helt fel heller :) tack!
Skrivet av: Nils Erlandsson (12 Jan 2017)

Yamaha R-N500 - Svart
(Stereoreceiver med nätverk)

Yamaha R-N500 receiver i klassisk design med nätverk. ToP-ART, Pure Direct, USB, Spotify Connect, AirPlay och stöd för iPod / iPhone / iPad.

2 x 105 W

Rek. pris: 4990:-, 3890:-/st
Senaste recensionen:
Betyg:
Beställde receivern på söndagen och hämtade ut den på mitt utlämningsställe på tisdagen. Öppnade lådan, ställde in receivern efter mina högtalare (6 ohm) och kopplade in nätverkssladden. Drog igång en låt på min iPhone från Apple music och tryckte på Airplay på telefonen - BOOM - det kom musik ur receivern utan krångel. Lät så bra som jag hoppats på. Den ersätter min gamla Adcom GCA-510 från tidigt 90-tal som jag varit jättenöjd med. Jag kör ett par Infinity Kappa 200 och lyssna mest på elektronisk musik typ Yello. Nu känns det kul att kunna lyssna på musik på modernt sätt med streaming och allt. Jag skulle absolut rekommendera Yamaha R-N500.
Skrivet av: Peter (11 Jan 2017)

10-i-top betyg
Dynavoice Definition DF-5
(Black Oak / Black Piano Front)

Proson Outriggers
(Svarta)

Sonic Design SD-fötter 4-pack
(För 12-28 kg högtalare/subwoofer)

Dynavoice Definition DF-6
(Black Oak)

Dynavoice Challenger M-65 EX v.4
(Black Oak)

Dynavoice Definition DF-6
(Natural Oak / Black Piano Front)

Proson Högtalarkabel 2,5 mm2
(Crystal Smoke)

Crystal Smoke Y-split
(1 hona - 2 hanar)

Proson Singel RCA-kabel
(8 meter, Crystal Smoke)

Proson Högtalarkabel 1,5 mm2
(Crystal Smoke)
  Fri frakt vid köp över 1000 kr
  Inga varor i kundvagnen

     Bygg din egen hemmabio
     20-i-topp listan
     Nya produkter
     Nya demoex

     Recensioner / Bilder
     Sitemap
  Nyheter & Erbjudande till din mail:
 
Vi har snabba leveranser!

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 1000 kr.

Posten & DHL ser till att ditt paket kommer fram säkert och i tid.
Vi är ett stabilt företag!

Vi har ordning på vår ekonomi (AAA-rating hos soliditet) så du kan vara trygg med att vi finns kvar i framtiden.

Vårt företag har Trippel-A, den högsta kreditratingen i Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
Vi har säkra betalningar!

Med Klarna kan du betala när du har fått varororna.

DIBS ser till att ditt kortköp är säkert.
Vi har nöjda kunder!



Pricerunner Logo Kundomdöme på Pricerunner:
Pricerunner betyg 4.8 av 5
Läs våra omdömen
Vi kan det vi säljer!

Vi har varit i branschen länge och kan varorna som vi säljer. Vårt mål är att erbjuda det bästa du kan få för dina pengar. Håller inte någon vara måttet så tar vi bort den ur vårt sortiment.

Vill du besöka oss på riktigt så är du alltid välkommen!