Ljudfokus Falkenberg AB - Oktanvägen 2 - 311 33 Falkenberg - Org nr. 556159-6031
Telefon för frågor: 0346-655 200 (kl. 9.00-17.00) - E-post: info@ljudfokus.se
DIN SIDA / PAKETSÖKNING LÄGSTA PRIS! KÖPINFO VÅR BUTIK OM OSS KONTAKTA OSS HJÄLP OCH GUIDER
Om Ljudfokus.se och vi som jobbar här...
Vi är en butik och internethandel med inriktning på Hifi, Hemmabio och ljud i alla dess former. Vår målsättning är att kunna erbjuda de bästa ljud-produkterna som finns att få i låg- och mellan-prisklass. Vi värdesätter nöjda kunder högst av allt, det är ju trots allt den bästa måttstocken på hur bra vi gör vårt arbete. Så när du handlar hos oss kan du alltid kunna känna dig trygg, för vi tar ansvar hela vägen - före, under och efter ditt köp.

Vi har en stor butik som ligger mittemot Fynda Köpcenter i Falkenberg, vilken förmodligen är en av Sveriges största med inriktning på ljud. Här har vi det mesta uppställt så du kan klämma, känna och lyssna innan du handlar. Får du inte plats med varorna i bilen, så skickar vi fraktfritt till dig.

I början av 2011 fick vi högsta kreditrankningen (AAA) av Soliditet, något som bara 3% av alla företag i Sverige har. Det är något vi är stolta över och du kan känna dig säker på att vi är stabila och kommer finnas här i framtiden för dig.

Jag heter Joakim, är född år 1979 i Falkenberg och är den som startade butiken.

År 2001 tog jag min kandidatexamen i Datorsystemteknik på högskolan i Halmstad. Som examensarbete programmerade jag en webhandel som jag själv började använda för att sälja högtalare på nätet. I början gjorde jag allt själv såsom programmering, nya produkter, support och packning, men numera har jag många duktiga medarbetare som hjälper till.

Mitt tekniska intresse är lika stort på fritiden och jag gillar allt som är snyggt, tekniskt och helst automatiskt. Jag bor i hus med min flickvän och där finns alltid något att fixa eller förbättra. I övrigt gillar jag film, musik, vännerna och att resa till något varmt land.

I mitt vardagsrum spelar Dynavoice Definition DF-6 i ett 3.1-system och biorummet är fyllt med Dynavoice Dynamite och Yamaha. Sonos musiksystem står för en smidig trådlös musikstyrning i hela huset.

Får jag bestämma över musiken så blir det något lugnare och avkopplande, t.ex. Hello Saferide, Jack Johnson, Paulo Nutini, Maia Hirasawa eller något liknande.


Det här är Tomas, född 1971 och inflyttad smålänning.

Han var den andra personen att börja jobba här år 2004 och gör lite av varje. Packning och administration hör dock till hans huvuduppgifter.

På fritiden är det mycket familjen och en lagom kombination av motion och Tv-spel.

Som ljudanläggning har han för tillfället ett Proson Reality Sat 31 paket med en Proson Rumble R-8 vilket funkar helt OK till både film och musik.

Om han lyssnar på musik så blir det mycket Van Morrison och Uno Svenningsson som är hans personliga favoriter. Bästa film genom tiderna är, tro det eller ej, Tillbaka till framtiden (Hela trilogin).

Mario, som är född 1976, har arbetat här sedan augusti 2008.

Arbetsuppgifterna är kundservice, support, behandling av ordrar, lägga upp nya produkter i webbutiken och har delvis ansvar för inköp. Han har en bakgrund som består av bland annat PC/IT-teknik, datorgrafik, 3D och interaktionsdesign, och har alltid haft ett stort intresse för hifi och hemmabio.

På fritiden är det familjen med fru och tre söner som gäller. Annars står det högt på listan att kolla tv-serier och film, gärna Pixar-animerat tillsammans med sina barn. Övriga intressen är bland annat spel som Battlefield 4 på PC.

Marios hemmabio är ett 7.1.4-system beståenade av Cantons Ergo-serie i kombination med Dynavoice Challenger S-5 EX v.4 som Surround och takhögtalare med en Yamaha AVENTAGE RX-A3060-förstärkare med stöd för Dolby Atmos och DTS:X och en projektor med högkontrast-duk på 103 tum. Baskalibrering sker med hjälp av DSPeaker Anti-Mode 8033 Cinema. Kablaget är såklart från Supra och högtalarna och subwoofern är dämpade med Sonic Designs SD-fötter.
Denna sida har visats 35561 ggr sedan 25 Oct 2012.   
  Fri frakt vid köp över 1000 kr
  Inga varor i kundvagnen

     Bygg din egen hemmabio
     20-i-topp listan
     Nya produkter
     Nya demoex

     Recensioner / Bilder
     Sitemap
  Nyheter & Erbjudande till din mail:
 
Vi har snabba leveranser!

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 1000 kr.

Posten & DHL ser till att ditt paket kommer fram säkert och i tid.
Vi är ett stabilt företag!

Vi har ordning på vår ekonomi (AAA-rating hos soliditet) så du kan vara trygg med att vi finns kvar i framtiden.

Vi har säkra betalningar!

Med Klarna kan du betala när du har fått varororna.

DIBS ser till att ditt kortköp är säkert.
Vi har nöjda kunder!Pricerunner Logo Kundomdöme på Pricerunner:
Pricerunner betyg 4.8 av 5
Läs våra omdömen
Vi kan det vi säljer!

Vi har varit i branschen länge och kan varorna som vi säljer. Vårt mål är att erbjuda det bästa du kan få för dina pengar. Håller inte någon vara måttet så tar vi bort den ur vårt sortiment.

Vill du besöka oss på riktigt så är du alltid välkommen!