Ljudfokus - Adolfsbergsvägen 14 - 702 27 Örebro - Org nr. 556792-9632
Telefon för frågor: 010-330 20 90 (kl. 9.00-17.00) - E-post: info@ljudfokus.se
DIN SIDA / PAKETSÖKNING LÄGSTA PRIS! KÖPINFO KONTAKTA OSS HJÄLP OCH GUIDER

Yamaha MusicCast, augusti 2015
En stor nyhet inom världen för trådlös musik över nätverk är Yamaha MusicCast. Det officiella lanseringsdatumet är den 20 augusti 2015.

Multirum
Yamaha MusicCast är ett system för en så kallad multiroom-lösning där man kan ha olika MusicCast-enheter i olika rum och via en app välja i vilket rum man vill spela musiken, eller om musiken ska spelas i flera rum samtidigt. Det går även att spela olika musikkällor i alla rum om man så vill. Så varje MusicCast-enhet fungerar som ett separat ljudsystem, men som man också kan länka ihop med andra MusicCast-produkter i sitt hem.MusicCast Sortiment
Yamaha MusicCast finns på flera olika typer av produkter ur Yamahas sortiment; allt ifrån aktiva desktop-högtalare och soundbars till nätverksspelare, flerkanaliga AV-receivers och HIFI-komponenter som cd-spelare med nätverk, stereo-receivers, stereoförstärkare och kompakta stereosystem - allt från Yamaha. Även ljud från externa källor som bluray-spelare via hdmi, USB-minne, cd-spelare, eller varför inte sin vinylskivspelare, går att spela upp i valfritt rum, eller flera rum via Yamaha MusicCast.De Yamaha-produkter med stöd för MusicCast som vi på Ljudfokus har i vårt sortiment finns listade i kategorin Yamaha MusicCast. Innehållet kommer att uppdateras allt-eftersom, och kompletteras med andra kategorier av Yamaha-produkter som har stöd för MusicCast.

För komplett lista över Yamaha-produkter med MusicCast se: http://se.yamaha.com/sv/products/technology/musiccast/

Vi har ännu inte alla MusicCast-produkter i vårt sortiment här på Ljudfokus, men du är välkommen att kontakta oss ifall du skulle vilja handla någon av dem av oss. Vi kommer inom kort att använda oss av Yamaha MusicCast i vår butik för demo.

MusicCast + Bluetooth
Många av MusicCast-produkterna har även stöd för Bluetooth, så att det är enkelt att streama ljud från exempelvis sin smartphone eller surfplatta till en eller flera MusicCast-enheter i hemmet. Förutom Bluetooth in, så finns även Bluetooth ut så att man kan skickade vidare ljud från MusicCast-systemet till exempelvis redan befintliga Bluetooth-högtalare eller Bluetooth-hörlurar - de blir en del av ens MusicCast-system och går att kontrollera via appen.

MusicCast Controller
Via appen Yamaha MusicCast Controller går det på ett användarvänligt och intuitivt sätt döpa enheterna efter exempelvis vilket rum de spelar i, samt välja egna bilder, så att du till exempel ser bilder att dina egna rum i appen.
MusicCast Controller finns tillgänglig för Android och iOS. Ladda ner den på länkarna här nedan.För mer detaljerad information om Yamaha MusicCast gå till den officiella sidan: http://se.yamaha.com/sv/products/audio-visual/musiccast/
2015-08-21 - Yamaha MusicCast guide publicerad.

Tillbaka till Ljudfokus.se
Denna sida har visats 4646 ggr sedan 21 Aug 2015.   
  Fri frakt vid köp över 1000 kr
  Inga varor i kundvagnen

     Bygg din egen hemmabio
     20-i-topp listan
     Nya produkter
     Nya demoex

     Recensioner / Bilder
     Sitemap
  Nyheter & Erbjudande till din mail:
 
Vi har snabba leveranser!

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 1000 kr.


Posten ser till att ditt paket kommer fram säkert och i tid.
Vi är ett stabilt företag!

Vi har ordning på vår ekonomi (AAA-rating hos soliditet) så du kan vara trygg med att vi finns kvar i framtiden.
Vi har säkra betalningar!

Med Klarna kan du betala när du har fått varororna.

DIBS ser till att ditt kortköp är säkert.
Vi har nöjda kunder!Pricerunner Logo Kundomdöme på Pricerunner:
Pricerunner betyg 4.8 av 5
Läs våra omdömen
Vi kan det vi säljer!

Vi har varit i branschen länge och kan varorna som vi säljer. Vårt mål är att erbjuda det bästa du kan få för dina pengar. Håller inte någon vara måttet så tar vi bort den ur vårt sortiment.

Vill du besöka oss på riktigt så är du alltid välkommen!